Kattungar

Tidigare idag innan vi skulle åka till mormor och morfar åkte jag och mamma hem till en av hennes kompisar och kollade på 5 söta kattungar som var 7 veckor. Dom var verkligen jättesöta !

När vi kom hem skulle vi åka iväg, men det hade åskat och regnat så mycket där så William kunde inte ha fotbollsträning. Så vi åkte inte dit alls.

Efter maten bestämde vi att jag och mamma skulle ta med pappa och William, så att dom skulle få se kattungarna. Den här gången tog jag med mig min kameran. Ni kan få en bild på några av dom !






Myyyys !

Hej ! Sitter just nu i min Ziperall i soffan och kollar på tv. Mys ! När pappa kommer hem åker vi hem till mormor o morfar och ska hälsa på :-) Vad gör ni idag ? / Linn

Skolan

Sitter inne på biblioteket med Wilma. Man fick låna datoren här. Uppdaterar när jag är hemma igen sen !
/ Linn

Livrädd !

Jag gick över till Regina i min Ziperall och så satte vi oss och spelade Mario Kart Wii.
Och när man kom till stallet skulle jag visst rida Patrina (stallets största häst !).

Jag satte upp och började skritta fram, efter ett tag tog vi bort våra stigläder och stigbyglar. Lotta (våran andra ridlärare) visade olika rörelser vi skulle göra. Dom rörelserna gjorde vi i alla gångarter. Jag kan ju säga att jag var livrädd för att rida Patrina ! Men det gick bättre än vad jag trodde. Och jag har redan fått träningsverk, som säkert blir värre imorgon ! När jag hoppade av hästen kunde jag knappt gå.
I slutet skrittade vi av tillsammans ute.

När jag kom hem var maten klar, så jag satte mig och åt. Och sen gick jag in i duschen. Sen satte jag på mig min Ziperall och kollade på Robinson som har börjat på tv.

Ni får en bild på några av stallets hästar:





Vinnaren !

Den som svarade rätt på vad det var på den här bilden är:



Julia
Didi svarade också rätt, men Julia svarade rätt först.




:D

Sitter just nu i min Ziperall och skriver ! Jag gich ut och hämtade posten och då låg den där, åh vad jag är glad ! Den är så mjuk, skön och såklart fin !

Nu ska jag gå hem till Regina i den, sen sätta på sig ridkläder och cykla ner till stallet !

I ♥ Ziperall




Stallet igår !

Han inte blogga igår, då det tar tid med skolan och ridningen !

På ridningen hade jag Herkules ♥ Vi hade hoppträning för Jessica :D Red fram i alla gångarter ute på ängen och hoppade lite diken. Sen gick vi tillbaka till banan och tränade att byta galopp över en bom, är nöjd !

När vi tränat övergångar och byten mellan hinder och bommar hoppade vi en liten bana. Herkules hoppade jättefint och jag förbättrade min sits över hindrena !
Gjorde fel två gånger innan ett hinder, så han vägrade och jag höll på att ramla av. Men jag höll mig kvar !

Någon dag ska jag få bilder av Regina, så ska ni få bilder från när vi har hopptränat !


En bild från när jag och Herkules tävlade. Kolla på han, inte på min sits. Den var inte alls bra över det hindret !




Hoppas !

Hoppas, hoppas på att den kommer imorgon !!


Den som gissar vad det är på bilden vinner en länkning !




♥ ♥ ♥

Hahaha, åh vad kul jag, Regina, Didi (<-- kolla in på hennes blogg ! Och hennes -->), Julia & Jessica har haft på våran 2 timmars terräng och dikeshoppnings- tur idag ! Didi: Hjälp, jag dör !! Haha :P

När vi hade fixat allt efter ridningen, åkte vi ner till macken och skulle handla godis. Och då var dom och spelade in Solsidan där ! Vi han bara se Mickan där.


Det var jag, Regina, Didi, Julia, Jessica (våran ridlärare) och Julie som cyklade ner dit. Då sa jag till Jessica: Dom tror säkert att alla vi är dinna barn !

Imorgon rider jag igen, hoppas vi får hoppa ute då !




Uppdatering

Hej bloggen ! Just nu är jag hemma hos farmor o farfar. Vi har ätit jättegod mat och haft roliga lekar tillsammans. Nu ska jag gå ut till dom igen och snart ska jag kanske till IP och köra fotboll ! / Linn

Farmor och Farfar

Det vart en lyckad match idag, dom vann med 6-4 ! Snygga passningar och fina mål.
Vilmer följde med hem hit och ska sova här tills imorgon. På tal om imorgon, fick höra att dom ska spela in lite av  Solsidan nere vid macken imorgon !
Ni får bilder ifrån matchen när dom är inne på datorn. Och tack Didi för att du ville följa med !

Nu när killarna har duschat cyklar vi hem till farmor och farfar på kräfftskiva. Ska få träffa Jossan och Jimmy då !

Dixie




Fotboll :D

Vid tolv åker jag, Didi, mamma, pappa och kollar på när William spelar fotbollsmatch ! Dom ska spela bortamatch mot BK30 Dingtuna. Lycka till !
Tack Didi för att du vill följa med




Tips

Vad läser ni för bloggar ? Här kommer några bloggar jag läser:

Dressyrmupparna, Linn- Ingrid
Didi ♥
Julia ♥
Nicholai von Benzon Hollesen
Alexandra von Benzon Hollesen
Team SL
Hanna




Min dag

Dålig uppdatering idag, sorry ! Jag har haft fullt upp idag.
Var med min fina klass nere i Skräddis idag ! Sen följde en kompis med hem och så var hon här till typ halv nio. Och då skrev Didi och frågade om jag ville komma ner till IP och spela fotboll.
Så jag gick över till Regina (hon bor mitt emot), sen åkte vi ner, men mötte dom andra på en gång.




Färska bilder !

Nu ska bi få färska bilder på muffinsen och chokladbollarna !



Jag tog bildena i svartvitt, då jag var innomhus och det var dåligt ljus.




Veterinären

Jag följde med mamma till veterinären efter vi hade bakat klart (våran ena kanins tänder växer, så man måste klippa dom, för hos hans förra ägare fick han inte gnaga på pinnar så dom började växa). Och jag o William ställde oss och gjorde chokladbollar innan. Och på rekordtid tror jag !

På vägen hem somnade jag i bilen, ska sova tidigare idag !





Bakning

Nu är chokladmuffinsen inne i ugnen. Dom ser jättegoda ut ! Och det hoppas jag också.
Jag ska ta kort på dom sen, så ska ni få lite färska bilder ;-)

Imorgon ska våran klass till skräddartorpet och vi fick ta med fika, så nu har jag och min bror bakat muffins. Och medans vi är i gång med bakandet ska vi kanske göra chokladbollar också !




Treatlon !

Idag har vi haft aktiviteter i skolan, som göra saker i bilden med sitt lag, bygga en bil, göra kvadrater, rektanglar och trianglar med jättestora tangrambitar. Och vi har haft ett mini-triathlon !
När vi körde triathlon var det jag som sprang i vårat lag, Alfred cyklade och ingen ville simma så man fick vänta 2 minuter extra på att Alfred skulle komma ner till IP, när han kom fick jag börja springa 5 varv runt stora fotbollsplanen. Jag sprang alla 5 varv utan att stanna eller börja gå, nöjd !


Tyvärr vann vi inte, men vi hade jättedåligt sammarbete i vårat lag, då det var flera sycken som inte gjorde något... Då råkar hela laget ut för det, tyvärr. (Man fick poäng för hur bra man sammarbetar)

Nu ska jag snart cykla ner till ICA och köpa margarin, då jag ska baka muffins.
Ni får veta senare varför jag bakar muffins tills imorgon !



/ Linn

Bra program !

Nu sitter man och kollar på True Talent !
Har inte gjort s mycket idag, gått i skolan, vart med Hanna o Fia och vi kollade på 17 again hemma hos Hanna. Den var bra, men vart tvungen att gå hem mitt i filmen...

Nu ska jag gå och äta !





/ Linn

God morgon !

God morgon alla bloggläsare ! Nu ska jag snart äta frukost och klä på mig eftersom jag ska till skolan. Ha det bra ! / Linn

Edward

Idag skulle jag ha Razputin, men jag fick byta till Edward.
Han gick riktigt fint, men hängde lite i mina armar i början. Senare bar han upp sig själv och vi körde lite skänkelvikning !
Jag är riktigt nöjd med han idag ! Det syndes efteråt att han jobbat hårt.


Edward :)



/ Linn

Nöjd !

Innan ridningen ställde vi oss och knoppade hästarna. Är rätt så nöjd med mina !

Vi skrittade fram och gjorde volter och ställde dom. Samma gjorde vi i traven. Herkules gick jättefint, jag är så nöjd med han ! Om jag får några bilder av Regina lägger jag upp dom här sen.
Sen körde vi övergångar över bommar på avstånd.

I slutet fick vi hoppa ett "plankstuds", det var jättekul och bra träning !



/ Linn

Skolan

Idag var första skoldagen efter sommarlovet ! Ny klass med nya personer. Vi är 4-5-6:a så jag gick med dom som började femman iår förra året också. Så 4:an är ny + att det började en ny kille i 6:an som flyttat hit på sommarlovet. (Han hette Simon)
Vi slutade efter lunchen idag, lyx !


Om en timme ska jag cykla ner till stallet med Wilma. Då jag ska rida hoppspecialen på Herkules !




/ Linn

Fredag

I fredags red vi ut och jag red Derby. Vi gick upp och ner för backar och sen hoppade vi en stock och efter den full galopp upp för backen. Sen hoppade vi diken, det gick ganska bra ! Förutom att Derby gick rätt ner i diket första gången. Vi skrattade så mycket så vi fick ont i magen !

Sen bytte jag till Herkules och så gick vi ut och hade hopplektion. Vi tränade bara på att ha kontroll i alla gångarter och över hindren.

När jag duschat åkte jag, Regina och Didi
tåg till stan och mötte upp William, Vilmer och Nils och sen gick vi och kollade på bio (Apornas värld). Den var jättebra !



/ Linn

Ponnyridning

Idag på Virsbodagen stod jag, Regina och Didi på ponnyridningen. Hästarna vi hade var Anki och Charlie. När vi gick fram och tillbaka med dom sprang Herkules efter i hagen som ligger bredvid och gnäggade, så gullig ! När jag kom hem var jag nog mer blöt än torr efter allt regn som öste ner. Men vi känade i alla fall över femhundra kronor till ryttarföreningen !

Här är två mobilbilder på Regina vid ponnyridningen:


Charlie är hungrig haha !



/ Linn

Snabb uppdatering

Hinner tyvärr inte blogga om vad som har hänt idag. Nu ska i alla fall Regina sova här inatt. Imorgon är det Virsbodagen i centrum. Ni får veta mera imorgon ! / Linn

Torsdag

Efter Regina hade mockat och fixat Dessan's mat, gick vi ut och hämtade Dessan och Miggo. Dessan var busig och sprang runt när vi skulle hämta henne, men efter ett tag kom hon till Regina.

När jag kom in i stallet och skulle lämna Miggo frågade Jessica om jag ville rida Anki när Regina skulle rida Blå (en häst), för hon har inte gått på nästan hela veckan.

Jag och Regina red till ängen och skrittade runt den som uppvärmning. Och då såg vi vilket stort regnmoln som var på väg mot oss...

Vi började trava och travade runt några varv med skrittpauser.
Hon var helst OK att rida idag, mer spring i benen än vanligt !



/ Linn

Puss


Regina på bilden ovanför.

Om ett tag ska jag ner med Regina till stallet. Hon tar hand om Dessan idag, då passar jag på och pussar lite på Herkules !
Vad ska ni göra idag ?



/ Linn

Glad

När jag kom till stallet hade dom redan börjat rida. Så jag satte mig och började ta kort.
Efter ett tag kom Julia och tog kort på dom också.

När dom ridit klart och Julia o Didi hade cyklat hem frågade Jessica om vi ville rida. Så jag red Herkules, Regina red Edward och Fia red Casper. I början var han jättestel, men när Regina tipsade mig gick han hur fint som helst !! Det vart hur kul som helst att rida det passet ändå, så ska jag fortsätta göra, Tack Regina !

När bilderna kommit över på datorn får ni bilderna.



/ Linn

Måla

Nu ska jag ut och måla staketet, så uppdaterar jag er om stallet när jag är inne igen !



/ Linn

Mat !

Står och gör pannkakor igen, haha !
Senare ska jag ta mig ner till stallet och kolla när Regina, Fia och förmodligen Didi rider dressyrpass. Kanske jag tar med mig kameran. Om dom rider i ridhuset är det inte säkert att ni får några bilder.



/ Linn

Stallet idag

Efter jag hade ätit lite åkte jag ner till stallet och mötte Regina som red ut på Dessan. Så jag cyklade med henne när hon red ut.

Sen borstade hon av Dessan efteråt och sopade efter henne i stallgången. Och Jessica kom in och frågade om vi ville hjälpa henne med att ta ut hästarna, så vi hjälpte henne !
När Regina skulle lämna sina saker i sin låda satte vi oss och pratade ett tag och då kom Hanna och efter ett tag kom Fia.

Hanna och Fia följde med mig hem, då hoppade vi studsmatta tills jag skulle in och äta.
Efter maten körde vi lite kareoke och då kom Regina.

Och nu  har jag och Regina spelat Mario Kart sen dom cyklade hem !

Vad har ni gjort idag ?



/ Linn

Spel

Just nu sitter jag och spelar Mario Kart med Regina. Vi är överlägsna haha !
Jag ska skriva om hur det gick i stallet och så när Regina är på väg hem igen.



/ Linn

Idag




Vad händer idag ? Göra mat nu, sen kanske jag ska cykla ner till stallet och hälsa på Herkules. Vad ska ni göra idag ?



/ Linn

Fullt upp

Förlåt för en jättedålig uppdatering både idag och igår ! Jag har haft fullt upp, som ni märkt. Men jag SKA förbättra mig, jag lovar ! Nu när ridskolan börjar igen nästa måndag kommer jag blogga om alla ridpassen, allt roligt som händer i stallet och sådant. Men nu den här veckan sätts hästarna igång, och jag ska rida hopplektion på Herkules på fredag. Ska bli kul att få hoppa min lilla älskling igen !! Just nu är jag jättetrött, så ska gå och sova nu. / Linn

Stallet

Åh, vad kul jag har haft i stallet idag tillsammans med Regina, Didi, Sofia och Wilma ! Vi var på en kurs om hur man skulle vara som stallvärdinna. Vi har gjort rent alla krubbor och vattenkoppar och vi har lyssnat på Jessicas teori, sen har vi gjort en "makeover" på alla hästar (schamponerade/borstade dom, klippte pannluggen, manen, svansen och hovskägget). Och vi har tagit in hästarna och lagt in mat till dom.

Sen red vi ut alla tillsammans. Jag hade Herkules <3 Det gick bra att rida, men vi skrittade och travade bara.
Efteråt smorde vi alla saker och vi lyssnade på när Regina läste högt ur en hästbok, haha :P
Vi stod och pratade ett bra tag innan vi gjorde något annat. Men efter ett tag åkte Sofia och Didi hem och jag och Regina red ut tillsammans, hon på Dessan och jag på Anki ! Wilma hängde med oss en bit sen åkte hon vidare hem.

Jag fixade klart Anki och sen gick jag till Regina och då gick vi in i duschrummet och schamponerade Dessan. Jag tror nästan vi vart blötare än henne (Dessan) haha !
När vi var klara cyklade jag hem till min farmor och farfar och var ute och gick med Dixie (deras hund). För farfar har varit på lassarettet och när han kom hem igen berättade dom att han brytit nyckelbenet...

Och nu sitter jag och bloggar, sen vet jag inte vad jag ska göra.



/ Linn

Förlåt !

Har tyvärr varit upptagen hela dagen, så jag har inte haft tillgång till dator eller mobil. Förlåt ! Får skriva mera imorgon, för nu ska jag sova ! Men mellan 10-14 kommer jag att vara i stallet, så kan inte blogga då, men uppdaterar er när jag är hemma igen. / Linn

Börjar med en ny sak

Jag tänkte börja med en ny sak här på bloggen. Varje onsdag ska ni få veta lite information om mig, min familj och såklart om Herkules ! Jag tänkte börja med det här igår men vi kör på onsdagar istället.
Så håll utkik efter information som kommer på onsdagar !



/ Linn

Börjar med en ny sak

Jag tänkte börja med en ny sak här på bloggen. Varje onsdag ska ni få veta lite information om mig, min familj och såklart om Herkules ! Jag tänkte börja med det här igår men vi kör på onsdagar istället.
Så håll utkik efter information som kommer på onsdagar !



/ Linn

Min kväll

Nu är jag snart på väg till sängen efter en riktigt rolig kväll med familjen ! Först åt vi grillat kött med kroketter och bearnaise, sen gick jag och mamma o bastade ett tag. När vi kom in hade Sommarkrysset börjat på tv, så vi gick in och duschade sen satt vi och kollade på det medans pappa, William och Nils var och bastade.
När det hade slutat kollade vi på Vattenhästen som jag spelade in igår. William trodde inte att den skulle vara bra alls, men han ändrade sig när vi kollat klart på filmen (<--- Vattenhästen) !
Nej, nu ska jag gå och sova. God natt !



/ Linn

Måla

Har varit ute och målat staket ett tag nu, kan faktiskt säga att det vart fint ! Så nu är jag vit på benet. Nu ska vi äta grillat, sen ska jag basta :-)



/ Linn

Bloggdesign

Jag håller på och byter bloggdesign för tillfället, så om ni inte ser den nya bloggdesignen tryck f5 på tangentbordet !



/ Linn

Idag

Vaknade nyss, så nu ska jag äta frukost. Sen ska jag ut och måla vårat staket (384 st !) med mamma och pappa. Nils kommer komma hit sen senare idag, har inte träffat han på jättelänge :-)
Idag ska jag börja med en ny sak, håll utkik !



/ Linn

Film på TV11

Hahahaha, vad min familj och jag kan skratta åt Hot Rod, jag har skrattat så mycket så jag har ont i magen !! Den går på TV11 just nu.



/ Linn

Postkodkampen

Sandviken vann postkodskampen ! Grattis !!

Soffan !

Just nu sitter jag och kollar på Postkodskampen, det står lika fram till sista grenen. På TV3 går filmen Sjöhästen, den spelar jag in. Jag har sätt den en gång förrut och den är jättebra ! Man börjar nästan gråta i slutet...

Postkodkampen:


Sjöhästen:




/ Linn

På väg hem

Nu är bion klar och vi är på väg hem. Filmen var jättebra ! Jag har läst böckerna också, jag rekommenderar dom. / Linn

Bio

Jag och pappa har varit ute och tvättat klart resten av staketet. Och nu ska jag ta och byta om, sen åker vi in till stan och kollar på bio !

Bio'n vi ska kolla på:

Harry Potter och Dödsrelikerna del 2



/ Linn

;-)

Ni ska få bilderna någon annan dag, just nu hinner jag inte fixa det !
Imorgon ska jag och pappa tvätta resten av staketet och sen åker vi in till stan och kollar på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2, som går på bio.



/ Linn

Hawaii Five-O

Nu är det Hawaii Five-O !!


Smakprov

Här kommer ett litet smakprov ifrån sommarhagen !

Herkules:

Derby:

Casper:




/ Linn

Pannkakor

Nu står jag och gör pannkakssmet. Pannkakor, mums ! Ni får bilderna lite senare när jag har gått egenom alla.







/ Linn


Hästarna

Jag ska åka till sommarhagen med Fia och ta kort på hästarna, så ni får bilder sen ! / Linn

Frukost

Just nu sitter jag och äter kokta ägg på macka, jättegott !
Kommer nog inte göra så mycket idag...Kanske träffa Fia innan hon åker. Vad ska ni göra idag ?
Ja, nu ska jag fortsätta äta. Bye !



/ Linn

Ridgrupp

Nu har jag fått reda på i vilka grupper jag kommer hamna i den här terminen !



Måndag, 16.50-17.50, Hoppspecial

Denice
Julia
ME !
Wilma



Tisdag, 18.00-18.50, Vanlig grupp

ME !
Denice
Julia
Hanna
Sofia
Malin
Regina



Söndag, Vet inte än, Stallvärdinnegrupp
Denice
ME !
Julia
Wilma

(Det kommer förmodligen flera i gruppen sen)



/ Linn


Crossbilder del 2

Nu kommer del 2 av crossbilderna jag tog:

Pappa:



Tommy:

Pappa:





/ Linn

Rätt svar !!!

Den som först hade rätt om vad jag skulle få som belöning var http://lovederby.bloggplatsen.se/, Grattis Julia !
Och svaret var att jag skulle få en av dom här: http://www.ziperall.se/kollektion/.


Regn

Vad gott det var med mat hemma hos farmor och farfar ! Nu är jag riktigt mätt. Det regnade tidigare men inte riktigt just nu. Och nu ska jag och pappa ut och jobba igen !



/ Linn

Ghost Whisperer

Nu kollar jag på TV4 Plus, där Ghost Whisperer är just nu. Det är riktigt bra !

En bild:




/ Linn

På väg

Nu är jag på väg hem till farmor och farfar, där vi ska fira honom ! Jag har tyvärr inte med mig kameran eftersom vi ska vara inomhus och då blir det inte så bra bilder, så jag struntar i det den här gången. Jag skriver mera sen ! / Linn

Jobba !

Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa att måla staketet, vi har redan beställt min belöning :D Tack mamma och pappa !<3 Ni ska få se den på bild när jag har fått den, fram tills dess får ni gissa vad det är. Den som först har rätt, lägger jag ut den bloggen i ett inlägg ! Har ni tur kanske pappa tar kort medans jag håller på ! / Linn

Uppdatering ifrån pappas jobb

För ett tag sen åkte vi och lämnade av William på fotbollsläger. Och efter det plockade jag och pappa upp min morfar, sen åkte vi till Västerås och handlade plankor. Och nu sitter jag inne på pappas jobb och bloggar !
Senare ska vi hem till farmor och farfar och fira farfar som som fåller år. Grattis farfar ! <3
Vad har ni gjort/gör ni idag då ?



/ Linn

Grattis farfar !

Idag fyller mina älskade farfar år. Så jag täkte bara skriva, Grattis farfar ! Hoppas du får en kanondag och många fina presenter :-)
Om ni vill får ni gärna slänga in en kommentar till min farfar !



/ Linn

Crossbilder

Nu har jag bilderna på datorn så ni ska få se dom nu. Ni ska bara komma ihåg att jag har aldrig tagit kort på folk när dom åker cross förut, så dom är inte i så bra kvalité och det blev premiär för mig idag ! Tommy är den på grön cross, pappa är den som i princip helt gul.


Pappa och Tommy förbereder sig

Tommy's cross

Tommy

Pappa

Tommy

Pappa




Det här var några av bilderna jag tog idag. Och ni får resten någon annan dag ! Så en liten bildbomb får ni nu.
Nu ska jag snart gå och sova, så jag bloggar imorgon igen. God natt älskade bloggläsare !



/ Linn

Lasange och Lotta på liseberg

När jag och pappa kom hem satte vi oss och åt lasange med mamma och William. Sen har vi kollat på Lotta på liseberg sen 20.00, där Thomas Ledin, September, Eric Saade och Thomas Pettersson var med ikväll. Nu sitter vi och kollar på reprisen av Hawaii Five-O, då pappa var i Åre när förra avsnittet var.
Ni får bilderna ifrån crossåkningen snart !



/ Linn

Bilen

Nu sitter jag i bilen tillsammans med pappa på väg hem ifrån crossbanan. Pappa var verkligen jätteduktig på att köra ! Och bilderna vart rätt så lyckade :-) Så när jag kommer hem lägger jag upp några av dom ! / Linn

Cross-fotografering

Jag ska följa med min pappa och hans kompis när dom ska åka cross. Och jag ska fotografera dom när dom åker (min kamera heter: Finepix S200), då ni får färska bilder när jag kommer hem igen. Så jag kommer inte vara hemma på ett tag, men jag uppdaterar er därifrån (för jag kan blogga i mobilen nu) ! Bye :) / Linn

Mobilbloggning

Jag håller på och försöker blogga ifrån min mobil så jag ska kunna uppdatera er även om jag inte har någon dator i närheten ;-) / Linn

Bloggar

Tänkte lägga upp några bloggar jag läser:



http://dressyrmupparna.se/ Linn och Ingrid
http://nicholaistyle.blogg.se/ Nicholai Hollesen
http://fjantedward.bloggplatsen.se/ Hanna
http://kanslotornado.blogg.se/ Regina
http://teamsl.se/ Sofia och Linn


Det var några av dom ;) Tycker ni ska besöka dom !



/ Linn

Tips ?

Idag vaknade jag av att det luktade bacon. Det var min frukost, mums ! Jag kom nyss hem ifrån ICA med pappa, där vi handlade massor av saker. Nu vet jag inte vad jag ska göra, så kommentera en massor av tips som jag kan skriva om, om jag ska köra hiss eller diss, eller något sånt. Kommentera !



/ Linn

Jakten på lycka

Jag tog inte med mig kameran hem till moster idag, så tyvärr får ni inga bilder från idag.
Just nu sitter jag och pappa och kollar på Jakten på lycka, en rekommenderad film ifrån mig ! Det handlar om Chris (Will Smith), mamman och hans son Christopher (Jaden Smith). Mamman lämnar dom ensamma och han har inget jobb, så han och sonen har inga pengar att leva på. Dom försöker sälja några av sina saker så dom ska kunna överleva. Jag tycker att den är värd att se !
Så mu ska jag kolla klart på tv sen ska jag snart gå och sova, så jag bloggar mera imorgon !



Ni får en bild ifrån Jakten på lycka:


Ha det bra så bloggar jag mer imorgon när jag vaknat. Sov gott, god natt !



/ Linn

Film, igen

Jag kom hem ifrån moster för någon timme sen och pappa kom hem ifrån Åre ungefär samtidigt. Senare började jag och pappa laga mat, pasta och köttfärssås. Mums...! Och nu kollar vi på Trassel igen, för pappa och William hade inte sätt den. Så nu ska jag fortsätta kolla på filmen så bloggar jag sen igen. Bye !



/ Linn

Moster

Blev väckt alldeles nyss, för vi ska åka och hämta William, sen ska vi åka hem till min moster. Jag har inte träffat henne sen på julafton ! Där ska vi fira mormor och jag ska få träffa mina kusiner Bill och Jack. Det ska bli kul att få träffa några i släkten som man inte sätt på länge !
Så nu ska jag ta och klä på mig, sen bloggar jag när jag kommer hem igen. Eftersom jag inte kan blogga via min mobil...

Tyvärr har jag inga bilder på dom, men förmodligen tar jag med min kamera så i såna fall får ni några bilder !



/ Linn

Filmtime

Nu tar jag och hoppar in i duschen. Sen ska jag och mamma kolla på först Sommarkrysset, efter det ska vi kolla på filmen Trassel :D Jag har sett den en gång och den är bra ! Till filmen ska jag såklart äta godis och chips.
Ska ni kolla på Sommarkrysset idag, eller ska ni kolla på något annat ?




Saknar dig Herkules <3 Hoppas du har det bra på betet. Och vill tävla
dig snart ! I höst är vi ute på banorna och tävlar. Puss på dig hjärtat <3
Herkules och jag på tävling våren 2011 :)

Bilder från igår/idag

Nu kommer några av bilderna jag har tagit hemma hos farmor och farfar !

Deras brygga.

Huset.






Och massor av bilder på deras fina blommor !



Hoppas ni tyckte om bilderna ! Kommentera gärna om ni vill ha fler bildbomber eller om ni bara vill ha några enstaka bilder.
Nu ska jag cykla ner till ICA med mamma, så jag bloggar senare !



/ Linn




Sorry !

Jag är ledsen att jag inte bloggade igår ! Min mobil fick frispel och jag kunde bara skriva rubriken, men inte själva inlägget. Det var därför det inte vart några flera inlägg igår. Jag är så ledsen över det !
Nu ska jag snart äta, sen kommer jag lägga upp några bilder ifrån när jag var hos farmor och farfar ;-)



/ Linn

God morgon ?

God morgon, haha ? Jag ska ta och slänga i mig lite frukost, sen städa rummet. Runt 13.00 kommer min farfar och hämtar mig. Jag ska sova där inatt, då inga av mina föräldrar är hemma och William (min bror) sover hos en kompis och det är roligare att vara hemma hos dom än att vara hemma ensam ! Jag kommer inte ha tillgång till dator där, men jag bloggar ifrån mobilen. Jag tar med mig kameran dit också, så ni får nya bilder när jag kommer hem :-)

Förlåt om jag skriver om min vardag, men hästarna är ju på sommarbete en bit härifrån, så jag kan ju inte riktigt skriva om hur det gått på en ridlektion eller så. Men jag lovar att jag ska cykla upp till hästarna någon dag och ta massor av kort som ni ska få se sen ! 



                                                                                / Linn





God natt !

Hawaii Five-O avsnittet idag var väl rätt så spännande, fast det finns ju tidigare avsnitt som varit mera spännande än så. Vad tyckte ni om kvällens avsnitt, kommer ni fortsätta kolla på det ? Kommentera, jag vill veta ! :-)
Jaha, då ska jag lägga mig och sova nu då. Imorgon bloggar jag mera när jag har vaknat, I promise you !



/ Linn

TV

Nu är jag mätt och belåten efter den goda pizzan. Och nu ska jag sätta mig framför tv'n och bara gäsa ! På tv är det "Hawaii Five-O", det programmet är riktigt bra !! Det handlar om poliser som löser flera mord, det går varje vecka på tv4, 21.00-22.00, tycker ni det låter bra (som jag lovar att det är) ska ni sätta på tv4 nu, 21.00-22.00 ;-) Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Hawaii Five-O.



En bild på poliserna.



/ Linn

Milton <3

Jag var nyss ute med min katt Milton utanför huset (han är innekatt) nu när det är så fint väder här. Han är så gullig när han kikar runt och drar in den friska luften utifrån ! Älskar dig <3
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen åker vi och köper pizza ! Mums :-) Uppdaterar er senare igen.

En bild på Milton, när han var ute förra gången :-)



/ Linn

Grattis !!

Min mormor fyllde 65 år igår, jag glömde att skriva det här på bloggen då, så jag passar på nu. Grattis i efterskott bästa mormor'n i världen !! Jag älskar dig och hoppas du hade en bra födelsedag <3



/ Linn

Hemma nu

Japp, jag är hemma från stranden nu. Det är riktigt skönt i vattnet nu ! Jag badade faktiskt länge idag. Nu ska jag ta och fixa lite mat, har inte ätit än :P

Ni får en bild på Herkules ifrån förra sommaren också.

Ni får en bild på Herkules ifrån förra sommaren :)



//Linn

Stranden !

Ni kommer nog mest få läsa om min vardag nu ett tag, eftersom hästarna nu är på sommarbete till vecka 33. Men jag ska pallra mig upp dit och fota dom någon dag, så ska ni få några foton på hur dom ser ut !


Nu är man på väg ner till stranden för sol och bad ;) Här i våran lilla by är det ca. 25 grader i skuggan, just nu. Ni får mer uppdatering när jag ska hem igen ! Ha en bra dag i solen alla fina bloggläsare, det ska jag :D




//Linn

Lite information om mig då

Jag heter Linn Andersson och Älskar hästar ! Själv har jag ingen egen, men jag rider på ridskola. Min favorithäst där heter Schwedenlindes Herkules, (kallas Herkules) <3 Han är en C-ponny, valack, född 2001. När jag började rida han kunde han inte ens hoppa 70 cm utan att vägra, nu har jag kämpat tillsammans med honom och nu hoppar han bana upp till 90 cm på träningar. Han betyder allt för mig !
På bloggen kommer jag skriva om mitt liv med hästar och lite om min vardag :)



//Linn

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0