Gott nytt år !

Snart 2012 !!!

<3

Mina tankar finns hos dig ! <3

Julafton

GOD JUL ALLIHOPA ! :D

Härliga lov !

Ända sedan 10.00 imorse har jag varit hemma hos farmor och farfar och varit med när dom gjorde köttbullar. Det vart 783 st !! Jag har rullat fler av dom men farmor rullade flest ;) Nyss åt vi några, mums säger jag bara ! Igår var jag inne i stan och handlade julklappar tillsammans med Regina, Didi och Fia :) Det vart en hel del till alla och jag handlade några saker till mig själv också ! Jag ska ta och försöka ladda upp två härliga bilder ifrån då, när jag kommer hem. I onsdags slutade vi skolan ! Och imorgon är det julafton, GOD JUL alla bloggläsare ! /Linn

18 december

Har ni sett Dressyrmupparnas grymt snygga kollektion ? Den är både snygg och verkar vara riktigt bra ! ;)

Idag har jag hjälpt till i stallet och tagit in hästar och hjälpt dom mindre barnen när dom red, tillsammans med Julia ! Det gick riktigt bra och det var sista söndagen på den här "terminen". Och alla som red fick fika efteråt.

När dom ridigt var klockan runt 18.00 och då red jag, Julia och Jessica ut på ängen tillsammans i snön och busade lite :) Hästarna tyckte det var jätteroligt och det var såå härligt att rida där när snön föll ner !

Nu har jag ätit, duschat och ska snart gå och sova.
Det är bara 3 skoldagar kvar tills skolavslutningen och 6 dagar kvar till julafton, härligt ! Imorgon är det elevensval och vi skulle ut på morgonpromenad, sen ska vi julpyssla resten av dagen.
Jag ska också rida imorgon, sista hoppspecialen innan julen.

Aja, nu ska jag fixa resten, sen hej sängen !



/Linn

Hjältar !

Jag själv har också setat och kollat på det här. Man blir verkligen rörd och håller nästan på att börja gråta !! Det är helt sjukt vad modiga vissa personer är !

Svenska hjältar 2011


Länken är till en text som en av mina kompisar har skrivit ;)



/Linn

Snö !!

Herregud vad mycket snö det kommer ! Äntligen kommer julen på riktigt :) Ska gå till skolan nu. /Linn

Lästvärd text !

En gammal text, men så sant ! Tycker den passar in ganska bra på mig och Herkules och hur jag känner mig. Här har ni TEXTEN ;)



/Linn

RSS 2.0