@fotbollsplanen

Har precis kommit fram till fotbollsplanen efter en heldag med shopping! Har själv inte shoppat något, bara handlat lite godis och dricka ;) Men det fanns jättemånga fina saker som jag skulle vilja köpa..

Om en halvtimme ska William spela match, så då ska jag hejja och försöka knäppa massor av bilder, jag har med mig kameran!
Ha det bra :)



/Linn


Hej!

Sitter i bilen just nu och bloggar ifrån iPad:en med blogg.se appen, vi är på väg in till stan.
Vid fem har William fotbollsmatch mot något Stockholmslag som jag ska kolla på! Lycka till grabbar ;)
Nu ska jag och pappa stanna och handla, bye!



/Linn


The cat

Har precis kollat klart på 3 avsnitt av Big Brother, med William. Hur kan dom nominera Amandus?

Aja, i alla fall så har vi ju haft gäster här. Vi åt grillat, mums! Sen har vi setat och kollat på premiären av Let's Dance och ätit Cheeze Ballz och godis. Herregud vad duktiga dom var på att dansa!
Jag skulle faktiskt vilja vara med i Let's Dance.. Inte för att jag kan dansa eller så, men jag skulle vilja lära mig det, för de är så otroligt roligt!


:love:

Nu måste jag gå och sova, jag kan ju inte sova bort hela dagen imorgon ;) Imorgon (eller lättare sagt- idag) har Williams lag träningsmatch mot något lag ifrån Stockholm (i fotboll). Lycka till!



/Linn

Lyssnar på musik

Jag har nyss fixat klart inlägget om ett av våra fem djur, som kommer lite senare. Jag vart ganska nöjd med de, så håll utkik under kvällen!

Vi har nyss fått gäster hit, så jag måste gå. Vi ska äta grillat, mums! ;)





/Linn

Sorry!

Vårat internet håller på och krånglar så att jag inte kan lägga upp bilder i inläggen. Därför väntar jag tills imorgon och så fixar jag så att första inlägget om ett av djuren kommer imorgon!

Nu ska jag gå och sova, måste få skönhetssömn ;)
God natt alla!



/Linn

Vårfärger

Jag har nyligen kommit hem efter att ha varit på gymmet och varit ute och gått med Dixie (farmor och farfars hund). Och nu ska jag ta och äta hemmagjorda hamburgare, som mamma har gjort!


Några "påskliljor" jag tog kort på härom dagen.

Tänkte fixa ett inlägg var om varje djur vi har- 2 kaniner & 3 katter. Som jag slänger in lite då och då ;) Den första kommer lite senare ikväll, så håll utkik här på bloggen!



/Linn

Mojje

Mojje är våran nyaste katt som vi fick i höstas. Han är född 1 juli 2011 och har 4 syskon (om jag kommer ihåg rätt?) Hans mamma var vildkatt, men när hon fick kattungar tog en kompis till mamma hand om dom.
Innan vi fick Mojje var vi och kollade på han flera gånger. Alla var så söta så man ville inte åka därifrån!


Mojje när han var liten kattunge

Han älskar att busa med våran största katt Milton. Men han vet att det är han själv som kommer få stryk i slutändan, haha! Och ibland beter dom två sig verkligen som far och son.
Om Milton sover någonstans där det är ganska trångt, brukar Mojje komma och lägga sig och sova bredvid honom, hihi.


Så här kan de två sova t.ex


En bild på när Mojje är på väg att bita Milton. Ingen bra bild, men tänkte ändå visa den.

Mojje är ganska speciell.. På nätterna kommer han och stångar en i ansiktet och börjar sedan att låta som en motorcykel, för att visa att han vill gosa. Och han ger sig inte förrän han får som han vill!
På mornarna är han ofta trött så då är han gosig, men på dagarna/kvällarna är han hur busig som helst och busar man med han så biter han en i handen på skoj och försöker få bort en med sina bakben, genom att sparka med dom...


Här är han på "bushumör" och försöker bita mamma i handen

Han är speciell på ett annat sätt också. Ända sedan han har varit liten har han älskat att vara högt upp, vilket brukar se ut så här:

Om man böjer sig ner hoppar han upp på ens rygg och lägger sig och sover så som han gör på bilden ovan ;) Sötnos!

Han har också väldigt annorlunda ögonfärg. Jag skulle vilja ha den ögonfärgen han har, hihi!


Första gången i våras när han fick kolla lite ute

Här är två bilder jag tog i vintras på honom i mitt rum..



och



Det var det mesta om Mojje, som går att skriva här!
Uppskattas såna här inlägg, med mycket bilder? :)



/Linn

Några tankar

Hejsan allihopa! Idag har det varit fint väder, men blåsigt.. Tråkigt när det inte är så fint som det var för några dagar sedan, när det var varmt och skönt.
Har varit i skolan hela dagen. Började morgonen med nationellaprovet i matte. Tycker det gick ganska bra, nöjd i alla fall ;)

Nu har jag varit hemma sen ungefär 13.30 och slappat och kollat på tv. Kommer nog inte hända så mycket idag..
Sitter och tänker på mina härliga kompisar Klara och Selma, som jag saknar jättemycket! Hoppas ni mår bra och en bamsekram till er :)



Igår hände det inte så mycket heller. Jag, pappa och William var hem till farmor och farfar ett tag för att hämta tekakor, som farmor hade bakat några timmar tidigare. Jag fick smaka en där och det var nog den godaste mackan jag någonsin har ätit, mums!

Ska försöka skriva några tidsinställda inlägg tills senare, men nu ska jag i alla fall lägga in lite bilder på datorn så att ni kan få nya bilder.



/Linn

Min vecka hittills- tisdag

Gick i skolan som vanligt fram tills 13.50..
Cyklade ner med Regina till stallet vid fyra-tiden för att ta kort på henne när hon red på Blå. Han gick jättefint och jag tror jag knäppte ett par bra bilder ;)

När Regina var klar med alla saker i privatstallet, gick vi in till ridskolestallet och jag började borsta på Herkules (jag hade han i tisdags också).

Ridningen gick jättebra idag (tisdag)! Vi skulle försöka få hästarna framme för skänkeln och böja o ställa dom. Vilket jag tycker att jag lyckades med, för när vi gick över i galoppet.. Herregud säger jag bara, vilken härlig känsla! Han trampade under sig bättre än i måndags och verkligen arbetade så att jag blev alldelles lycklig.
När vi gick över i traven igen körde jag en "ökad trav" på diagonalen och det var så härligt, han flög nästan fram. Jag fick också beröm av Ann-Louice, vilket kändes jättebra!

-Någon gång i mitten av ridpasset red vi i lite kortare läder och stod upp i lättsits, för att få fart på hästarna-

I slutet av ridlektionen var alla hästar väldigt lösgjorda, så vi skulle göra 8m-volter med ponnysarna och 10m-volter med hästarna, ganska många, längs långsidorna. I början gick det inte så jättebra, han flöt ut med bogen i volterna och drog upp huvudet ibland. Men efter en kort, kort stund började det gå superbra! A-L sa att jag skulle prova trycka med båda skänklarna, hålla i yttertygeln lite och lätta på innertygeln. Då gick han jättefint och det var de finaste han gått på hela lektionen. Gissa om jag var stolt över mig själv och honom!? Tack snälla A-L!!


Foto: Regina

Efter ridpasset, när jag stod och tog av alla saker som Herkules hade på sig, sa jag till A-L när hon gick förbi att jag var jättenöjd med Herkules idag. Och hon sa att hon förmodligen inte hade sett honom gå så fint, någonsin förrut. Ni skulle bara veta hur mycket det betydde för mig, jag blev alldelles varm i hjärtat!
Den bästa dagen på länge :love:




/Linn

Min vecka hittills- måndag

Har haft fullt upp de två senaste dagarna.. Men nu är jag här!

Så här har min vecka sett ut hittills:


Måndag: Skolan hela dagen, gjorde klart mina pyjamasbyxor i siden på syslöjden! Skyndade mig hem, slängde i mig två mackor och cyklade ner till stallet med Wilma..

När vi kom dit gick vi ner till ridhuset där Didi, Julia och Jessica var. De hade "fyrhjulingen" där och vi la på bommar och några kuber och åkte upp o lämnade de på stora ridbanan. Vi åkte ner igen och tog med oss hinderstöd upp, sen byggde vi upp alla hinder och gick in och fixade ponnysarna.


Ridningen gick superbra och jag var jättenöjd! Vi tränade på en liten övning där man kom in på medelinjen, travade över tre bommar, hoppade en studs, ett galoppsprång och sedan en oxer. I början höll han på och kollade på allt annat än det han skulle koncentrera sig på, men det gick mycket bättre efter ett tag!

När vi var klara travade vi av och han gick såå fint!! Exakt som jag ville och han arbetade ordentligt med bakbenen, en känsla som jag inte riktigt känt förrut och som jag älskade :)
Vi avslutade med att skritta av ponnysarna ute i naturen, mys!

Herkules vart ganska svettig efter det här passet så jag duschade av han inne i spolspiltan och så fick han på sig ett fleecetäcke efter det.

Bild i repris:

Hur tisdagen såg ut får ni veta i ett senare inlägg, ikväll!



/Linn

Jag älskar dig!!!

Idag fyller världens bästa pappa år, grattis pappa!! Älskar dig :love: Pussar och Kramar från Linn ;)<3

Hjälmhängare

Var inne och kollade på Hööks hemsida lite och såg den här hjälmhängaren, jag har aldrig sett något sånt här förut och visste inte ens att det fanns...

Så här ser den ut:

Hiss eller diss?



/Linn

Springa

Jag ska ut och springa med pappa, hör av mig senare!

Sura!

Idag har min bror spelat innebandy-cup hela morgonen/dagen. För någon timme sedan fick vi reda på att de hade gått till finalen och nu för någon minut sedan att de hade vunnit på straffar!! Grattis Sura :D


I lördags tog jag och pappa upp våran studsmatta, så nu är det bara att hoppa en massa! Så här ser den ut (google-bild):


Aja, nu ska jag gå ut i det fina vädret ;)



/Linn

Sooooooooool!!!!

+14 grader ute och solen steker!! Härligt :D



Önskar att jag hade en egen ponny...<3



/Linn

Våren!

Om ett tag ska jag cykla ner till stallet för att rida. Solen lyser ute och det känns som att våren är på väg! Ska gå och byta om till stallkläder nu, så försöker jag skriva något inlägg när jag kommer hem ;) /Linn

Ledsen...

...men jag har inte hunnit blogga idag. Jag har haft fullt upp enda sedan imorse tills för nån timme sedan! Men jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska sova. God natt bloggen! /Linn

Big brother

Tidigare idag var jag ju på innebandymatch med brorsan, dom vann med 18-2, bra spelat! Efter det åkte vi hem till Jossan och där fick vi massor av fika, de var supergott ;) Tack snälla kusin!

Sitter och kollar på Big Brother nu.. Hanna W kommer lämna självmant, why? Hon gör ju nästan hela Big Brother-huset ju!

Jaja, det börjar nu så jag ska sätta mig i soffan igen...


God natt bloggen!!



/Linn

Nu gymmet!

Just nu sitter jag inne på gymmet och väntar på pappa som tränar. När han är klar ska vi gå hem till farmor o farfar för att hälsa på :) Okej, en snabb mobilbloggning bara, alltid något!
Sitter och lyssnar på Rihannas "man down", jättebra låt!!
Bye! /Linn

Så ser min dag ut

Nu har jag ätit lite frukost och ska ta och klä på mig..
William har innebandymatch idag, som jag ska kolla lite på och efter det åker vi hem till Jossan och firar henne! Hon har bakat massor av godsaker.
Kolla bara på de här:


Mums!!
Bilden har jag lånat ifrån Jossan.


Ikväll är det PA på tv, som jag ska försöka hinna kolla på. Den här tjejen är med där, som ni kanske sett? Hon har problem med sin ponny Stella, som inte vill bli lastad- och då stegrar hon sig istället, ibland riktigt högt! Så hennes mamma vill inte följa med längre, för att det blir för läskigt.

Eftersom att jag ska hem till min kusin idag så hinner jag tyvärr inte vara med och hjälpa till i stallet med barnen som är där idag...


Nu vill jag att det ska bli sommar!



/Linn

Eurovision 2012

Neeeeeeej :( Grattis till vinsten Loreen!

Amazing

Du är Amazing, Danny!!!! Du har fått min röst idag!

Kom igen nu!

Vinn nu Danny!! :love:

Bra låtar och artister

Först sjöng David, för ett tag sedan sjöng Loreen, nu sjunger Molly och snart sjunger Danny. Kan det bli bättre? ;)

Melodifestivalen 2012

Har precis kommit hem ifrån skolan där det har varit skyttetävlingar idag. Stannade där på vägen hem ifrån ICA och köpte lite fika och en lott, men vann inget...
Va i stallet tidigare och tog in hästarna och fodrade dom.



Ikväll är det Melodifestivalen, hoppas såklart att Danny vinner! Men nu verkar det som att Loreen tar hem segern.. Hon är ju duktig och så, men jag tycker om Danny mer! ;)
Vem hoppas ni vinner?

Om ett tag ska vi också äta god mat, grillat! Får väl se hur det går med det, för just nu regnar och blåser det jättemycket... Men mamma står och grillar i garaget just nu haha :P

Okej, nu ska jag ta och fortsätta prova kläder... Har en massa kläder som är för små..!


Bye!



/Linn

Myys!

Idag har jag stalljouren och har varit där ifrån ungefär 9 till 10.30, vi var 8 st! Det gick hur fort som helst.

Nu har jag varit hemma och ätit och ska knalla ner mot stallet nu igen, för att ta in hästarna ;)
Det är så mysigt att vara i stallet på morgonen och fixa lite!!

Bye!



/Linn

Länkning

Nellie Berntsson... Den grymma tjejen är värd en fet länkning!

Minuten

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan för att kolla på minuten som går på SVT 1, nu kl.20.00 ;) Ett riktigt bra program, man skulle vilja vara med själv haha!


En gullig bild på mina katter, Mojje och Milton :love:



/Linn

Grattis!!!

Idag fyller min fina kusin 24 år :) Grattis, grattis önskar Linn! :love:

Åre!!

Det var ett tag sen jag bloggade. Men nu är jag uppe i Åre tillsammans med pappa, sen i torsdags. Igår åkte vi längdskidor i solen och Idag har jag åkt slalom, jättekul!! :D Senare åkte jag och pappa snowracer i guppen som Tommy har byggt. Och om ett tag ska jag hoppa in i bastun. Ikväll är det andra chansen i Melodifestivalen, vilka två hoppas ni går vidare? Jag tror Sean Banan kommer gå vidare, han är ju så cool, haha :P Bye! Linn

RSS 2.0