Rolig dag !

Är i stan och väntar på att William är klar. Jag har kollat när han spelade innebandy, det vart 5-5 i slutet. Riktigt spännande match ! Nu ska vi shoppa lite och sedan äta på Spicy Hot ;) /Linn

Snabb uppdatering om dagen

Hejsan !
Idag har jag gått i skolan som vanligt. Vi hade bara tre lektioner och slutade 13.40.
Om typ fem minuter ska jag gå mot bussen och träffa Fia och kanske Regina. Så jag ska ta och röra på mig nu ! Ska försöka hinna skriva om hur det gick sen.

Bjuder på en bild ifrån Thailand:




/Linn

Ridpasset

Idag gick det också riktigt bra med ridningen.
Vi red fram och skulle köra slalom mellan "kuber" och Jessica minskade avståndet mellan dom flera gånger. Det gick riktigt bra i slutet när man fick en mjukare häst och man använde skänklarna mera.

Lite senare red vi på någon slags fyrkombination där vi skulle ha helst 4 språng mellan varje, men dom flesta fick 3 språng varje gång. Är rätt så nöjd ! Han lyssnade verkligen på mig i slutet och gick i de tempot jag ville köra i.
När vi hoppat ett tag höjde Jessica och sen hoppade vi på samma avstånd som förrut men bara två hinder på följd och vi skulle ha 2 språng emellan. Första gången vart det 3 galoppsprång, men vi hoppade en gång till och fick vi in 2 språng. Älskar dig Herkules !!

Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på eftersom att min kamera är sönder och vi har lämnat in den på lagning :( Och jag har inte heller några bilder på min dator.

Nu har våran katt Mojje sovit på min mage i typ två timmar haha !
Ska ta och sova nu, skola imorgon ;)



/Linn

Glad !

Åh vad bra det gick idag !! Herkules var jättemjuk i slutet :) Skriver mera senare om hur det gick. /Linn

Lördag !

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och kollar på tv ;) Jag ska också sova här inatt. Imorse var jag på brorsans innebandymatch och kollade. Och igår stod jag och bakade mockarutor tills matchen :) Skriver mera sen ! /Linn

Stalltjänst

Har tyvärr inte hunnit blogga den här veckan. Efter stallet har jag varit tvungen att fixa till djuren och sen sova. Och dom senaste dagarna har jag pluggat massor !

Aja, idag har jag i alla fall haft stalltjänst med Regina ;) Snälla pappa och William följde med ner och hjälpte oss även om dom är livrädda för hästar, tack !
Och om en halvtimme ska jag vara nere i stallet igen och ta in hästarna.



Mamma kom hem igår ifrån Ullared, så nu har jag fått massor av fina saker :) Tack mamma !



/Linn

Just nu...

.... Sitter jag i stallet med massor av fint folk ! Senare har vi i USEK fixat en maskeradhoppning (haloweentema) och vi får hoppa efter :) Och igår kom vi hem ifrån USA. Ska vara lite social med dom andra nu ! /Linn

Orlando

Hej igen !
Vi åkte ifrån Fort Lauderdale i fredags och nu bor vi på ett hotel i Orlando.
Här har vi varit på flera olika parker; Wet'n Wild, Sea World, Island of Adventure och Busch Gardens ;) Och självklart en massor av shopping ! Jag har köpt allt jag skulle ha plus massor av andra olika saker.

Idag var vi på Busch Gardens och den parken är verkligen JÄTTEBRA ! Efter det åkte vi tjejer och shopade lite till :P Sen åt vi mat på KFC och nu sitter jag inne i lobbyn och kollar allt som har hänt på internet.

Jag ska börja dra mig upp till vårat rum och sova. (Vi åker hem till Sverige på fredag kväll igen så jag kommer kanske inte hinna blogga något mera här ifrån.)
God natt !


Fina kvällar här i USA ^^




/Linn


RSS 2.0